Členové asociace

mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj

Partneři

Čestní členové:


ASOCIACE TECHNICKÝCH BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB GRÉMIUM ALARM

Česká asociace výrobců zámků a stavebního kování

STROJÍRENSKÝ ZKUŠEBNÍ ÚSTAV

TREZOR TEST s.r.o.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Fakulta aplikované informatiky

Asociace českých lockpickerů.

Asociace českých lockpickerů

POLSKIE STOWARZYSZENIE LICENCJONOWANYCH SERWISÓW KLUCZOWYCH

POLSKIE STOWARZYSZENIE LICENCJONOWANYCH SERWISÓW KLUCZOWYCH

Cech mechanických zámkových systémů (CMZS)

Cech mechanických zámkových systémů

Český klub bezpečnostních služeb z.s.

Český klub bezpečnostních služeb z.s.

Informace z jednání v Polsku-Solina ve dnech 31.5.-1.6.2013

Informace z návštěvy Polska-Solina.

Na pozvání polského prezidenta „PSLSK“ Zygmunta Bilewvicze se  zúčastnil za „AZKS“ Ing.Dolejš celoročního setkání Polských klíčníků  ve dnech 31.5.-1.6.2013 v rekreačním středisku Solina-Polsko,(30 km od Ukrajinských hranic). Setkání se zúčastnilo cca 140 osob vč. rodinných příslušníků, dále zástupci z Ukrajiny, Běloruska a Ruska. V různých místnostech probíhaly přednášky a  školení(ABUS,přípravky Wendt a pod.) Rodinní příslušníci  využívali možnosti rekreačního střediska bazén,tenis,vyjížďky na plachetnici a prohlídky okolí.

Uskutečnilo se jednání s polským prezidentem „PLSK“, kterému bylo předno pověření z Valné hromady ze dne 27.4.2013 a podepsané nově zvoleným prezidentem „AZKS“Ing.Kratochvílem. Byla podána informmace, že na VH bylo odvoláno původní prezidium „AZKS“  vedeného panem Janem Novotným a zvoleno nové prezidium „AZKS“. Tlumočil jsem pozvání od Ing.Kratochvila k návštěvě ČR a současně omluvu z neúčasti na tomto setkání z časových důvodů. Pan Bilewicz  navrhuje setkání v Ostravě, Havířově nebo Českém Těšíně.

S podepsanou mezinárodní smlouvou dne 25.4.2012 v Poznani  mezi „PSLSK“ a „AZKS“ je spokojen, doporučuje společně vyhodnotit a souhlasí v pokračováním spolupráce. Vyjádřil radost ,že VH pověřila Ing.Dolejše zastupovat „AZKS“ jako “ambasador“ v Polsku, vzhledem k několikaletému přátelství a současně většina polských klíčníků Ing.Dolejše osobně zná .Pan Bilewicz informoval a současně zve Ing.Kratochvíla na setkání do Varšavy v 09/2013,kde se uskuteční výstava. Doporučuje uskutečnit společné školení polských a českých klíčníků.

Dle dohody s Mgr.Ing.Matyjasem je možno uskutečnit školení-přípravky "Wendt" v Ostravě v 09/2013.

Fotografie

Informace z jednání v Polsku-Solina ve dnech 31.5.-1.6.2013 Informace z jednání v Polsku-Solina ve dnech 31.5.-1.6.2013 Informace z jednání v Polsku-Solina ve dnech 31.5.-1.6.2013 Informace z jednání v Polsku-Solina ve dnech 31.5.-1.6.2013 Informace z jednání v Polsku-Solina ve dnech 31.5.-1.6.2013

Přihlášení

Vyhledávání


LOCK FEST

AZKS na FACEBOOKu


Copyright © 2012 Fusek - Design

Autor stránek nenese žádnou zodpovědnost za náplň stránek ani její stylistické zpracování