Členové asociace

mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj

Partneři

Čestní členové:


ASOCIACE TECHNICKÝCH BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB GRÉMIUM ALARM

Česká asociace výrobců zámků a stavebního kování

STROJÍRENSKÝ ZKUŠEBNÍ ÚSTAV

TREZOR TEST s.r.o.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Fakulta aplikované informatiky

Asociace českých lockpickerů.

Asociace českých lockpickerů

POLSKIE STOWARZYSZENIE LICENCJONOWANYCH SERWISÓW KLUCZOWYCH

POLSKIE STOWARZYSZENIE LICENCJONOWANYCH SERWISÓW KLUCZOWYCH

Cech mechanických zámkových systémů (CMZS)

Cech mechanických zámkových systémů

Český klub bezpečnostních služeb z.s.

Český klub bezpečnostních služeb z.s.

LockFest 2023

Zhodnocení LockFest 2023

Ve dnech 23. - 24. září 2023 proběhl v Karlových Varech již 5. ročník mezinárodního zámkařského veletrhu LockFest 2023. Garantem této akce byla jako vždy Asociace zámkových a klíčových služeb (AZKS).

Veletrh LockFest 2023 byl prioritně určen pro návštěvníky z řad zámkařů, zámečníků a společností zabývajících se dodávkami a montážemi mechanických zábranných systémů, nouzovým otevíráním a diagnostikou a programováním autoklíčů.

Veletrhu se zúčastnilo 41 vystavovatelů z 15 zemí, kteří ve svých expozicích seznámili návštěvníky se svými stálými produkty i s nejžhavějšími novinkami ze svého sortimentu. Letošní akce se zúčastnilo 1376 návštěvníků jak z České republiky, tak i ze zahraničí.

Partnery veletrhu byly společnosti European Lockmaster Group, EVVA, dormakaba, ADBAR elektronic key, FAB ASSA ABLOY, MUL-T-LOCK, TOKOZ, ROSTEX, Hotel THERMAL, Hasičský záchranný sbor České republiky a Asociace českých lockpickerů.

V rámci veletrhu probíhala opět soutěž o nejzajímavější produkt, o kterém svým hlasováním rozhodovali návštěvníci ve třech níže uvedených kategoriích.

Kategorie A – Mechanické a mechatronické zabezpečení, stroje na klíče
Vítěz: Wilka Polska Sp. s produktem MODULAR systém

Kategorie B – Elektronika a programování autoklíčů
Vítěz: X-Horse s výrobkem MULTI-PROG

Kategorie C – Otevírací technika
Vítěz: A. Wendt GmbH s výrobkem
ZIEH-FIX®Elektro-Pick III

Tradičně největší zájem byl o odborná školení, semináře, které byli z profesního hlediska rozděleny na veřejné prezentace (pořádané vystavovateli pro širokou veřejnost) a neveřejné prezentace (pro zástupce specializovaných firem z oboru, zabývajících se destruktivními         a nedestruktivními metodami překonávání mechanických zámkových systémů).

V páteční večer proběhl Uvítací raut s Koktejl party a grilováním, v sobotu byl pořádán v kongresové hale hotelu Thermal Galavečer. Součástí tohoto slavnostního večera bylo kromě vybraného chutného menu a společenského programu s živou hudbou i vyhlášení vítězů soutěže „Nejzajímavější výrobek“. Současně bylo tradiční vyhlášení zámkařských osobností roku 2023. Tímto prestižním oceněním byli odměněni zámkaři, kteří většinu života pracovali v oboru a stali se uznávanými specialisty. Za Českou republiku ocenění získal pan Jaroslav Krásný z Brna. Ze zahraničních zámkařů byl oceněn pan Ken Eugen Person z USA. Ocenění získali hodnotnou pamětní plaketu, vyrobenou z českého designového skla.

Závěrem můžeme konstatovat, že 5. mezinárodní zámkařský veletrh LockFest 2023 proběhl úspěšně, jak můžeme usoudit z nesčetných kladných ohlasů vystavovatelů i návštěvníků        a věříme, že úspěch této akce zajistí i její pokračovaní v dalších letech.

Z celého průběhu této akce byly pořízeny fotografie, které naleznete na webových stránkách v sekci Galerie LockFest 2023: www.lockfest.eu

Fotografie

LockFest 2023 LockFest 2023 LockFest 2023 LockFest 2023 LockFest 2023

Přihlášení

Vyhledávání


LOCK FEST

AZKS na FACEBOOKu


Copyright © 2012 Fusek - Design

Autor stránek nenese žádnou zodpovědnost za náplň stránek ani její stylistické zpracování