Členové asociace

mapka Hlavní město Praha Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Královehradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Vysočina Zlínský kraj

Partneři

Čestní členové:


ASOCIACE TECHNICKÝCH BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB GRÉMIUM ALARM

Česká asociace výrobců zámků a stavebního kování

STROJÍRENSKÝ ZKUŠEBNÍ ÚSTAV

TREZOR TEST s.r.o.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Fakulta aplikované informatiky

Asociace českých lockpickerů.

Asociace českých lockpickerů

POLSKIE STOWARZYSZENIE LICENCJONOWANYCH SERWISÓW KLUCZOWYCH

POLSKIE STOWARZYSZENIE LICENCJONOWANYCH SERWISÓW KLUCZOWYCH

Cech mechanických zámkových systémů (CMZS)

Cech mechanických zámkových systémů

Český klub bezpečnostních služeb z.s.

Český klub bezpečnostních služeb z.s.

ASSA ABLOY Newsletter duben 2017

 

 

 

Krásné jaro
plné novinek

 

Vážení zákazníci a obchodní partneři, po nevlídné zimě nastává svěží jaro plné změn. Přinášíme Vám čerstvé informace o našich novinkách a doufáme, že Vás náš jarní newsletter zaujme a inspiruje. ASSA ABLOY Vám přeje plno krásných jarních dnů!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter | duben 2017

 

 

 

 

 

 

FAB uvádí na trh novou patentovanou platformu RSG

 

 

 

Společnost ASSA ABLOY v těchto dnech uvádí na trh novou platformu RSG. Jedná se o patentovanou technologii, která byla vyvinuta v továrně v Rychnově nad Kněžnou.
Nová platforma je vybavena bezpečnostními prvky a je maximálně odolná vůči destruktivním i nedestruktivním metodám, jako je bumping, planžetování a odvrtání. Bubínek je zesílen až o 40 %, což zvyšuje jeho odolnost při dlouhodobém mechanickém namáhání.

 

 

„Společnost ASSA ABLOY je leaderem v oblasti uzamykacích dveřních systémů, proto se neustále snažíme inovovat a vylepšovat naše produkty a technologie a pružně reagovat nejen na potřeby trhu,“říká Martin Šedivý, ředitel ASSA ABLOY Czech & Slovakia.

 

 

 

 

Od dubna bude k dostání u certifikovaných zámečníků v České republice
a na Slovensku.

 

 

 

ASSA ABLOY je platinovým partnerem veletrhu ELF Convention 2017

 

 

 

Zveme Vás na akci ELF Convention 2017, které je společnost ASSA ABLOY hrdým platinovým partnerem. Prestižní konference se letos poprvé uskuteční v Praze, a to v termínu 19. až 21. května 2017. Získejte od nás vstup na akci – připravíme Vám registrační kartu na Vaše jméno při vstupu na veletrh.

 

 

 

 

 

 

Registrujte se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revoluční KEYLINE DECRYPTOR

 

 

 

 

 

Objevte revoluční přístroj pro snadné a rychlé „klonování“ autoklíčů od ASSA ABLOY. KEYLINE DECRYPTOR mini je vybaven nejmodernějšími vysokofrekvenčními komponenty pro rychlé a snadné klonování. Zařízení je všestranné a kompaktní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chcete ho?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hospitality – upgrade na bezkontaktní technologii RFID

 

 

 

 

 

I v roce 2017 pokračujeme v upgradu stávajících kartových systémů z MAG technologie do bezkontaktní RFID. Výhodou této technologie je vyšší zabezpečení (RFID karty nelze kopírovat), ale také vyšší odolnost bezkontaktních karet. Aktuálně proběhla výměna 900 jednotek v síti hotelu JANHOTELS a 650 jednotek v pražském hotelu Clarion Congress.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Více informací

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aperio® – řešení pro bezpečnost ve zdravotnictví

 

 

 

Nemocniční zařízení potřebují komplexní bezpečnostní řešení. Na jednu stranu musí být prostory neustále přístupné pro veřejnost, na druhou stranu se v nich nachází řada prostor, které je nutno dobře zabezpečit. Bezdrátové řešení ASSA ABLOY Aperio® přináší systém, na který se nemocnice mohou spolehnout.

 

 

 

 

 

 

Jaké je řešení?

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinka pro rok 2017 – dveřní zavírač DC700G-CM

 

 

 

Dveřní zavírač s funkcí plynulého doklapu a přitažení dveřního křídla do rámu dveří. Využití je především u dveří, kde je stanoven požadavek na plynulé, tiché, bezpečné a bezproblémové dovření/dotažení dveří.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chcete ho?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nové mechanické zámky pro dvoukřídlé dveře

 

 

 

Sortiment ASSA ABLOY je nově rozšířen o úzké panikové zámky N1602, N1614 a N1920 v rozteči 92 mm pro dvoukřídlé dveře. Úzké panikové zámky najdou uplatnění zejména v profilových kovových i dřevěných dveří, kde je požadavek na únikový východ dle normy EN179 nebo EN1125 s požární odolností.

 

 

 

 

 

Další novinky

 

 

 

  • Sérii panikových zámků série 1769 jsme rozšířili o zámek s panikovou funkcí madlo/klika s šířkou čela 20 mm.
  • U oválného rozetového kování AHW600 došlo ke změně rozměru hloubky rozet z 10 mm na 6 mm.
  • Na zvýšený zájem o sortiment panikových hrazd série Universal a Norma jsme reagovali naskladněním nejvíce prodávaných položek. Nově také v barevných provedení stříbrná a satén nikl.

 

 

 

Riešenia ASSA ABLOY Hospitality v najstaršom hoteli
vo Vysokých Tatrách

 

 

 

Hotel Lomnica otvorili v roku 1894 a bol vždy dôležitým kultúrnym a spoločenským centrom. Jeho dnešná podoba rešpektuje tradíciu a je výsledkom komplexnej rekonštrukcie v rokoch 2015 – 2016. Spoločnosť ASSA ABLOY dodala a sprevádzkovala do tohto projektu kompletný hotelový kartový systém VingCard Essence plus nástenné a výťahové čítačky. Jedná sa o prvú wireless online inštaláciu hotelového kartového systému VingCard na Slovensku.

 

 

 

 

 

 

Další informace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOLD Level pre budovu ROSUM vďaka ASSA ABLOY

 

 

 

 

 

Okrem kancelárskych priestorov prináša budova Rosum aj retailovú časť pre obchody a služby. Spoločnosť ASSA ABLOY je jediným dodávateľom vybavenia dverí na celú stavbu. Z pohľadu trvalej udržateľnosti bude budova certifikovaná podľa medzinárodne uznávaného systému LEED a dosiahne minimálne GOLD Level aj vďaka našim produktom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další informace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oživujeme Staré Mesto Bratislavy

 

 

 

 

 

Polyfunkčné mestské centrum Zuckermandel oživí ducha Starého Mesta Bratislavy. Sedem budov implementovaných do lokality pod Bratislavským hradom vytvorí novú štvrť s historickým akcentom. Spoločnosť ASSA ABLOY je jediným dodávateľom vybavenia dverí na celú stavbu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další informace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radka Palánová

 

Lukáš Brťko

Marketing Manager

 

Sales Manager LKS &
HIP Slovakia

 

 

 

Radka bude odpovědná za marketingové aktivity společnosti ASSA ABLOY na území České a Slovenské republiky. V její kompetenci je brand management, součinnost při tvorbě obchodní strategie uvádění nových produktů na trh, online marketing, správa WEBu, PR komunikace a podpora rozvoje zákaznické sítě.

 

Luboš bude odpovědný za budování LKS sítě na Slovensku a technicko - obchodní vedení projektů HIP. Předešlým působištěm Luboše byla firma QUADRIQ/DELTECH, ve které působil jako obchodně technický manažer pro celou škálu technických služeb.

 

Copyright © 2017 ASSA ABLOY, All rights reserved.


odhlásit se z odběru těchto e-mailů

Přihlášení

Vyhledávání


LOCK FEST

AZKS na FACEBOOKu


Copyright © 2012 Fusek - Design

Autor stránek nenese žádnou zodpovědnost za náplň stránek ani její stylistické zpracování